Κύριος Ραντεβού Πολεμικό πεδίο Marsha

Πολεμικό πεδίο Marsha

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Πολεμικό πεδίο MarshaΗλικία 67 ετών Zodiac ψάρι

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Σύμφωνα με τα αρχεία μας, το Marsha Warfield είναι πιθανώς ενιαίο.








Σχέσεις

Δεν έχουμε ιστορικά προηγούμενων σχέσεων για το Marsha Warfield.



Σχετικά με

Η Marsha Warfield είναι Αμερικανός ηθοποιός 66 ετών. Γεννημένη στις 5 Μαρτίου 1954 στο Σικάγο του Ιλινόις των Η.Π.Α., είναι διάσημη για την τηλεοπτική εκπομπή «Night Court» σε μια καριέρα που εκτείνεται στο 1977–1999. Το ζώδιο της είναι Ιχθείς.






Η Marsha Warfield είναι μέλος των ακόλουθων λιστών: Αμερικανοί ηθοποιοί κινηματογράφου, αμερικανοί ηθοποιοί τηλεόρασης και αμερικανικοί κωμικοί.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας στο Marsha Warfield! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Λεπτομέριες

ΟνομαΜάρσα
ΕπίθετοΠόλεμο
Ηλικία67 χρόνια
Γενέθλια5 Μαρτίου 1954
ΓενέτειραΣικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ
Υψος5 '11' (180 εκ.)
ΧτίζωΜέση τιμή
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΚαφέ - Σκούρο
Ζώδιοψάρι
ΕθνικότηταΜαύρος
ΙθαγένειαΑμερικανός
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός
ΚατοχήΗθοποιός
Αξίωση για φήμηΤηλεοπτική εκπομπή «Night Court»
Έτος (ες) Ενεργό1977-σήμερα, 1977-1999
Επίσημοι ιστότοποιhttp://marshawarfield.com

Η Marsha Francine Warfield (γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1954) είναι αμερικανίδα ηθοποιός και κωμικός. Μεγάλωσε στο South Side του Σικάγου, αποφοιτώντας από το Γυμνάσιο Calumet. Είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της Ροζ Ράσελ 1986-92 στο Top 10 με βαθμολογία NBC Night Court. Ο Ροζ ήταν ο σκληρός, ανόητος δικαστικός επιμελητής στο δικαστήριο του δικαστή Στόουν. Ο Warfield πρωταγωνίστησε επίσης στην κωμική σειρά Empty Nest ως Dr. Maxine Douglas (1993–95). Πριν από το Night Court, ήταν συγγραφέας και ερμηνευτής στο βραχύβιο Richard Pryor Show.



Περισσότερα για το Marsha Warfield Λιγότερα για το Marsha Warfield

Φωτογραφίες

Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha Πολεμικό πεδίο Marsha

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Love Boat: Το επόμενο κύμα1998Κριτής Νάνσυ ΓουότσονΤηλεοπτική εκπομπή
Doomsday Rock1997Τηλεοπτική ταινία
Εξυπνος τύπος1997Κυρία DowlingΤηλεοπτική εκπομπή
Ντουλάπα της Veronica1997ΣίρλιΤηλεοπτική εκπομπή
Ανίδεοιδεκαεννέα εννενήντα έξιΔιοικητής ΜέινιΤηλεοπτική εκπομπή
Αντίο συμπεριφοράδεκαεννέα εννενήντα έξιΤηλεοπτική εκπομπή
Moeshaδεκαεννέα εννενήντα έξιΤρέις ΤζάκσονΤηλεοπτική εκπομπή
Αγγίχθηκε από έναν άγγελο1994Μωρό ΜανέροΤηλεοπτική εκπομπή
Ο κόσμος του Ντέιβ1993Κυρία ΑλέξανδροςΤηλεοπτική εκπομπή
Ζώντας μονόκλινο1993Άγκνες ΦιντςΤηλεοπτική εκπομπή
Αποθηκεύτηκε από το κουδούνι: The College Years1993Πολεμικό πεδίο MarshaΤηλεοπτική εκπομπή
Η παράσταση John Larroquette1993Η αδερφή του ΝτεξτέρΤηλεοπτική εκπομπή
Κρεμάστε με τον κ. Κούπερ1992Μπέβερλι, η αδερφή του ΜαρκΤηλεοπτική εκπομπή
Τρελός για σένα1992Εκπαιδευτής ΓέννησηςΤηλεοπτική εκπομπή
Η οικογένεια του Addams1992Μεταφορέας μηνυμάτωνΤηλεοπτική εκπομπή
Ποιος μείωσε το πρωί του Σαββάτου;1989Κυρία BagwindΤηλεοπτική ταινία
Caddyshack II1988Royette TylerΤαινία
Αδεια φωλιά1988Δρ Maxine DouglasΤηλεοπτική εκπομπή
Τα αγόρια Whoopee1986Λειτουργός WhiteΤαινία
Μάσκα1985Δάσκαλος ΟμηρούΤαινία
Οτιδήποτε για Αγάπη1985ΚλέοΤηλεοπτική ταινία
Νυχτερινό γήπεδο1984Rosalind «Roz» ΡάσελΤηλεοπτική εκπομπή
παλίρροια1984ΜέγιστηΤηλεοπτική εκπομπή
Καμπίνα D.C.1983ΟφέλιαΤαινία
Με καλούν Bruce;1982Τρόφιμος # 2Ταινία
Στην υγειά σας1982Ρόξαν ΜπρούστερΤηλεοπτική εκπομπή
Οικογενειακοί δεσμοί1982Ντόρις ΜπράντσαουΤηλεοπτική εκπομπή
Όχι απαραίτητα τα νέα1982ΟμοφυλόφιλοςΤηλεοπτική εκπομπή
Η ιστορία της Marva Collinsδεκαεννέα ογδόντα έναΛέλα ΜπολάντΤηλεοπτική ταινία
Θρύλοι των υπερήρωων1979Γυναίκα στο τηλεφωνικό θάλαμοΤηλεοπτική εκπομπή
Αυτό στο ABC1978ΕκτελεστήςΤηλεοπτική ταινία
Η εκπομπή Richard Pryor1977ΔιάφοροςΤηλεοπτική εκπομπή
ABC Afterschool Specials1972ΝοσοκόμαΤηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Vladimir Brichta και Gena Karla Ribeiro
Vladimir Brichta και Gena Karla Ribeiro
28 Μαΐου 2021 ... Vladimir Brichta and Gena Karla Ribeiro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Sara damergi
Sara damergi
28 Μαΐου 2021 ... Sara Damergi ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Sara Damergi, βιογραφία, λίστα φίλων της Sara Damergi 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Sara Damergi. Sara Damergi χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Sara Damergi.
Stefania Dubrovina
Stefania Dubrovina
28 Μαΐου 2021 ... Νέα της Stefania Dubrovina, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Stefania Dubrovina, βιογραφία, λίστα φίλων της Stefania Dubrovina 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Stefania Dubrovina. Ιστορία χρονολόγησης Stefania Dubrovina, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Stefania Dubrovina.
Gareth David-Lloyd και John Barrowman
Gareth David-Lloyd και John Barrowman
28 Μαΐου 2021 ... Gareth David-Lloyd και John Barrowman φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Axelle Laffont
Axelle Laffont
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις της Axelle Laffont, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Axelle Laffont, βιογραφία, λίστα φίλων της Axelle Laffont 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Axelle Laffont. Axelle Laffont χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Axelle Laffont.
Λένι Ντίκτρα
Λένι Ντίκτρα
28 Μαΐου 2021 ... Lenny Dykstra ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Lenny Dykstra, βιογραφία, λίστα φίλων Lenny Dykstra 2016. Ιστορία σχέσεων. Λίστα σχέσεων Lenny Dykstra. Lenny Dykstra χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των Lenny Dykstra σχέσεων.
Τζένα Μάρια Μπάσλεϊ
Τζένα Μάρια Μπάσλεϊ
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Jenna Mariah Balsley, βιογραφία, λίστα φίλων της Jenna Mariah Balsley 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Jenna Mariah Balsley. Jenna Mariah Balsley χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Jenna Mariah Balsley.