Κύριος Σχέσεις Loni Αγάπη

Loni Αγάπη

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Loni Αγάπη ΡαντεβούΗλικία 49 ετών Zodiac Καρκίνος Σύνολο σχέσεων 3

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Loni Love και James Welsh (ηθοποιός)Ο Τζέιμς Ουέλς (ηθοποιός) ξεκίνησε να γνωρίζει τη Λόνι Αγάπη τον Μαρ 2018 δείτε τη σχέση

Σχέσεις

Η Loni Love έχει σχέσεις με τον Σαμ (προσωπικότητα)(2013 - 2014).








Η Loni Love είχε μια συνάντηση με τον Katt Williams.



που είναι παντρεύτηκε την kat graham

Σχετικά με

Ο Loni Love είναι 49χρονος Αμερικανός Κωμικός. Γεννημένη στις 12 Ιουλίου 1971 στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, είναι διάσημη για το Hot Comic. Το πραγματικό σε μια καριέρα που εκτείνεται από το 2003 έως σήμερα. Το ζώδιο της είναι ο Καρκίνος.






Η Loni Love είναι μέλος των παρακάτω λιστών: Αμερικανοί τηλεοπτικοί ηθοποιοί, Άνθρωποι από το Ντιτρόιτ και αμερικανοί κωμικοί.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας για τη Loni Love! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Στατιστικά Σχέσεων

ΤύποςΣύνολοΜεγαλύτεροΜέση τιμήΣυντομότερο
Ραντεβούδύο3 χρόνια, 2 μήνες2 χρόνια, 1 μήνας1 χρόνος
Συνάντηση1---
Σύνολο33 χρόνια, 2 μήνες1 έτος, 4 μήνες1 χρόνος

Λεπτομέριες

ΟνομαΠέρυσι
ΕπίθετοΑγάπη
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηLoni Αγάπη
Ηλικία49 χρόνια
Γενέθλια12 Ιουλίου 1971
ΓενέτειραΝτιτρόιτ, Μίσιγκαν
Υψος5 '8' (173 εκ.)
Βάρος240 λίβρες (109 κιλά)
ΧτίζωΜεγάλο
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΜαύρος
ΖώδιοΚαρκίνος
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
ΘρησκείαΧριστιανός
ΕθνικότηταΜαύρος
ΙθαγένειαΑμερικανός
ΠανεπιστήμιοPrairie View A&M University
Κείμενο επαγγέλματοςΚωμικός, τηλεοπτικός οικοδεσπότης, ηθοποιός και συγγραφέας
ΚατοχήΚωμικός
Αξίωση για φήμηHot Comic; Το αληθινό
Είδος μουσικής (Κείμενο)Παρατηρητική κωμωδία
Έτος (ες) Ενεργό2003 - Σήμερα, 2003-σήμερα
Επίσημοι ιστότοποιhttp://www.lonilove.com/, http://lonilove.com

Ο Loni Love (γεννημένος στις 14 Ιουλίου 1971) είναι αμερικανός κωμικός, τηλεοπτικός οικοδεσπότης, ηθοποιός, συγγραφέας και πρώην ηλεκτρολόγος μηχανικός. Ενώ εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μεταπήδησε στη μουσική μηχανική, μέχρι αργότερα ξεκίνησε μια καριέρα στην stand-up κωμωδία. Ήταν η επιλαχούσα στο Star Search 2003 και ανακηρύχθηκε ανάμεσα στα «Top 10 Comics to Watch» τόσο στο Variety όσο και στο Comedy Central το 2009. Είναι ένας από τους συνδιοργανωτές του κοινοπραξιακού θεματικού θεματικού προγράμματος The Real που έκανε πρεμιέρα 15 Ιουλίου 2013.



Χιτ καθολ και julia stiles χρονολογούνται
Περισσότερα για την Loni Love Λιγότερα για τη Loni Love

Ιστορία γνωριμιών

Πλέγμα Λίστα Τραπέζι
#ΕταίροςΤύποςΑρχήΤέλοςΜήκος
3James Welsh (ηθοποιός)ΣχέσηΦεβ 2018παρόν3 χρόνια
δύοΣαμ (προσωπικότητα)Σχέση201320141 χρόνος
1Γάτα ΓουίλιαμςΣυνάντηση -
James Welsh (ηθοποιός) #3

James Welsh (ηθοποιός)

2018

Ο Τζέιμς Ουαλς (ηθοποιός) άρχισε να γνωρίζει τη Λόνι Αγάπη[δείτε ζευγάρι] Σαμ (προσωπικότητα) #δύο

Σαμ (προσωπικότητα)

2013 - 2014

Ο Sam (προσωπικότητα) και η Loni Love χωρίστηκαν ...[δείτε ζευγάρι] Γάτα Γουίλιαμς #1

Γάτα Γουίλιαμς

Η Loni Love και η Katt Williams χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] #3

James Welsh (ηθοποιός)

2018

Ο James Welsh (ηθοποιός) και η Loni Love χρονολογούνται από τον Μαρ 2018.

που είναι παντρεμένος με την οκταβία spencer
Σχέση 3 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος80%κινέζικο ζώδιο40%Ηλικία69%Συμβατότητα 47% δείτε τη σχέση #δύο

Σαμ (προσωπικότητα)

2013 - 2014

Ο Sam (προσωπικότητα) και η Loni Love χρονολογούνται από το 2013 έως το 2014.

Σχέση 1 χρόνια ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλοςείκοσι%κινέζικο ζώδιο80%Ηλικία1%Συμβατότητα 25% δείτε τη σχέση #1

Γάτα Γουίλιαμς

Η Loni Love είχε μια συνάντηση με τον Katt Williams.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιο60%Υψος37%Ηλικία52%Συμβατότητα 62% δείτε τη σχέση

Σύγκριση συνεργατών

ΟνομαΗλικίαΖωδιακός κύκλοςΚατοχήΙθαγένεια
Loni Αγάπη49 ΚαρκίνοςΚωμικός
Αμερικανός
James Welsh (ηθοποιός)56 ΣκορπιόςΗθοποιός
Αμερικανός
Σαμ (προσωπικότητα)30 ΖΥΓΟΣ
Αμερικανός
Γάτα Γουίλιαμς47 ΠαρθένοςΗθοποιός
Αμερικανός

Φωτογραφίες

Επιστροφή Mary Poppins (2018) Επιστροφή Mary Poppins (2018) Επιστροφή Mary Poppins (2018) Οι χειρότεροι μάγειρες στην Αμερική Ημέρα της Μητέρας (2016) Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) Loni Love - Ταμείο έρευνας για τον καρκίνο των γυναικών 2018 στο Λος Άντζελες Loni Αγάπη Loni Αγάπη Loni Αγάπη Loni Αγάπη

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Υιοθετήστε έναν αυτοκινητόδρομο2019ΑκριβόςΤαινία
Ημέρα της μητέρας2016ΚίμπερλιΤαινία
Ο Κέβιν μπορεί να περιμένει2016YvetteΤηλεοπτική εκπομπή
Paul Blart: Mall Cop 22015.Ντόνα ΈρικονΤαινία
Gutshot Straight2014Κυρία ΑγάπηΤαινία
Ξεκίνα2011ΠεριθώριοΤηλεοπτική εκπομπή
Phineas and Ferb the Movie: Σε όλη τη 2η διάσταση2011Πρόσθετες φωνές (φωνή)Τηλεοπτική ταινία
Γουίτνεϊ2011ΝοσοκόμαΤηλεοπτική εκπομπή
Νέα σοκολάτας2008Διάκονος Patrcia ChablissΤηλεοπτική εκπομπή
Χειρότερη εβδομάδα2008ΠάσσαλοςΤηλεοπτική εκπομπή
Φινέας και Φερμπ2007Πρόσθετες φωνέςΤηλεοπτική εκπομπή
Χοντρό και λεπτό2006ΒιόλαΤηλεοπτική εκπομπή
Αμερικανός πατέρας!2005ΊριςΤηλεοπτική εκπομπή
Περικοπές2005ΠιπέριΤηλεοπτική εκπομπή
Σαββατοκύριακα στο DL2005Ίρμα ΜπράουνΤηλεοπτική εκπομπή
Soul Plane2004ShanieceΤαινία
Οδηγός Αποκάλυψης Σχολικής Επιβίωσης του Ned2004Γεύμα ΚυρίαΤηλεοπτική εκπομπή
Με ή χωρίς εσένα2003ΣερβιτόραΤαινία
Φίλες2000ΓυναίκαΤηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Άννα Κοβαλτσούκ και Ανατόλι Ιλτσένκο
Άννα Κοβαλτσούκ και Ανατόλι Ιλτσένκο
28 Μαΐου 2021 ... Anna Kovalchuk και Anatoly Ilchenko φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Steve Harvey
Steve Harvey
28 Μαΐου 2021 ... Νέα του Steve Harvey, κουτσομπολιό, φωτογραφίες του Steve Harvey, βιογραφία, λίστα φίλων του Steve Harvey 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Steve Harvey. Steve Harvey χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Steve Harvey.
Πάμπλο Περόνι
Πάμπλο Περόνι
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις Pablo Perroni, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Pablo Perroni, βιογραφία, λίστα φίλων του Pablo Perroni 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Pablo Perroni. Ιστορία χρονολόγησης Pablo Perroni, 2021, 2020, λίστα με τις σχέσεις Pablo Perroni.
Amanda Burton
Amanda Burton
28 Μαΐου 2021 ... Amanda Burton ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Amanda Burton, βιογραφία, λίστα φίλων της Amanda Burton 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Amanda Burton. Η ιστορία της Amanda Burton, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Amanda Burton.
Tugce Kumral
Tugce Kumral
28 Μαΐου 2021 ... Tugçe Kumral ειδήσεις, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Tugçe Kumral, βιογραφία, λίστα φίλων της Tugçe Kumral 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Tugçe Kumral. Ιστορία χρονολόγησης Tugçe Kumral, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Tugçe Kumral.
Έμμα Τόμπσον
Έμμα Τόμπσον
28 Μαΐου 2021 ... Νέα της Emma Thompson, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Emma Thompson, βιογραφία, λίστα φίλων της Emma Thompson 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Emma Thompson. Ιστορία γνωριμιών της Emma Thompson, 2021, 2020, λίστα με τις σχέσεις Emma Thompson.
Πρόσωπο της Σάντα Μαρία
Πρόσωπο της Σάντα Μαρία
28 Μαΐου 2021 ... Νέα της Cara Santa Maria, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Cara Santa Maria, βιογραφία, λίστα φίλων της Cara Santa Maria 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Cara Santa Maria. Η ιστορία της Kara Santa Maria, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων της Cara Santa Maria.