Κύριος Σχέσεις Κένυα Μουρ

Κένυα Μουρ

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Κένυα ΜουρΚατάταξη 1592 242Ηλικία 50 ετών Zodiac Υδροχόος Σύνολο σχέσεων 5 Παιδιά 1 παιδί

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η Κένυα Μουρ είναι πιθανώς ανύπαντρη.








Σχέσεις

Η Κένυα Μουρ έχει σχέσεις με τον Marc Daly (Preson Born 1972)(2017 - 2019), Ludacris, Allen Iverson και Mike Tyson.



Η Κένυα Μουρ φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Terrell Owens(2010).






Σχετικά με

Η Κένυα Μουρ είναι 50χρονη Αμερικανίδα Ηθοποιός. Γεννημένη στην Κένυα Summer Moore στις 24 Ιανουαρίου 1971 στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, φημίζεται για τη Miss Michigan 1993 και τη Miss USA 1993 σε μια καριέρα που εκτείνεται από το 1992 έως σήμερα. Το ζώδιο της είναι ο Υδροχόος.



Η Κένυα Μουρ είναι μέλος των ακόλουθων λιστών: Αμερικανοί ηθοποιοί κινηματογράφου, Αμερικανοί ηθοποιοί τηλεόρασης και Άνθρωποι από το Ντιτρόιτ.

Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας για την Κένυα Μουρ! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.



Στατιστικά Σχέσεων

ΤύποςΣύνολοΜεγαλύτεροΜέση τιμήΣυντομότερο
Ραντεβού42 χρόνια, 3 μήνες6 μήνες, 25 ημέρες-
Φημολογείται1---
Σύνολο52 χρόνια, 3 μήνες5 μήνες, 14 ημέρες-

Λεπτομέριες

ΟνομαΚενύα
Μεσαίο όνομαΚαλοκαίρι
ΕπίθετοΜουρ
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΚένυα Summer Moore
Ηλικία50 χρόνια
Γενέθλια24 Ιανουαρίου 1971
ΓενέτειραΝτιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
Υψος5 '10' (178 εκ.)
ΧτίζωΑθλητικός
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Φως
Χρώμα μαλλιώνΜαύρος
Διακριτικό χαρακτηριστικόΨηλό, αθλητικό σώμα
ΖώδιοΥδροχόος
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
ΕθνικότηταΜαύρος
ΙθαγένειαΑμερικανός
ΛύκειοΤεχνικό Γυμνάσιο Cass
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός
ΚατοχήΗθοποιός
Αξίωση για φήμηMiss Michigan 1993 και Miss USA 1993
Έτος (ες) Ενεργό1991 – σήμερα, 1992 – σήμερα
Οργανισμός ταλέντων (π.χ. μοντελοποίηση)Πρακτορείο Silver Massetti & Szatmary
Προτομή (ίντσες)32
Μέγεθος στηθοδέσμουσι
Μέση (ίντσες)2. 3
Γοφοί (ίντσες)33
Το μέγεθος του παπουτσιού7
Επίσημοι ιστότοποιwww.kenyamoore.org, http://kenyamoore.com

Η Kenya Summer Moore Daly (née Moore, γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου 1971) είναι αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός, συγγραφέας, τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας. Συνεργάστηκε στη σειρά Bravo The Real Housewives της Ατλάντα από το 2012 και μετά και ήταν μέλος του καστ του The Celebrity Apprentice 7 το 2015. Η Moore ανέβηκε το 1993 μετά τη νίκη του διαγωνισμού Miss USA που την οδήγησε να ανταγωνιστεί σε αυτό. Η φετινή διαγωνισμός Miss Universe την έφτασε τελικά μεταξύ των έξι πρώτων. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των Waiting To Exhale (1995) και Deliver Us From Eva (2003), The Steve Harvey Show (1998) και Girlfriends (2000 τηλεοπτικές σειρές) (2004). Η Moore έχει δημιουργήσει πολλά κινηματογραφικά έργα, είχε δημοσιεύσει ένα βιβλίο και πρωταγωνίστησε στο δικό της βίντεο άσκησης. Είναι επίσης γνωστή για τη συμμετοχή της σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και είναι η ιδρυτής της μάρκας περιποίησης μαλλιών, Moore Hair.

Περισσότερα για την Κένυα Μουρ Λιγότερα για την Κένυα Μουρ

Ιστορία γνωριμιών

Πλέγμα Λίστα Τραπέζι
#ΕταίροςΤύποςΑρχήΤέλοςΜήκος
5Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972)ΑγνωστοςΙουν 2017Σεπ 20192 χρόνια
4Τρέρελ ΌουενςΣυνάντηση Ρ Ιουλ 2010Ιουλ 2010-
3Άλεν ΊβερσονΣχέση Ρ -
δύοΜάικ ΤάισονΣχέση -
1LudacrisΑγνωστος -
Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972) #5

Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972)

2017 - 2019

Marc Daly (Preson Born 1972) και Kenya Moore ...[δείτε ζευγάρι] Τρέρελ Όουενς #4Φήμη

Τρέρελ Όουενς

2010

Η Κένυα Μουρ και ο Τέρρελ Όουενς χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] Άλεν Ίβερσον #3Φήμη

Άλεν Ίβερσον

Η Κένυα Μουρ και ο Άλεν Ίβερσον χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] Μάικ Τάισον #δύο

Μάικ Τάισον

Η Κένυα Μουρ και ο Μάικ Τάισον χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] Ludacris #1

Ludacris

Η Κένυα Μουρ και ο Λουντακρής ήταν σε σχέση ...[δείτε ζευγάρι] #5

Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972)

2017 - 2019

Ο Marc Daly (Preson Born 1972) και η Κένυα Μουρ είναι διαζευγμένοι μετά από γάμο 2 ετών. Είχαν 1 παιδί.

Σχέση 2 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμακινέζικο ζώδιο100%Ηλικία1%Συμβατότητα 25% Παιδιά 1 παιδί δείτε τη σχέση #4

Τρέρελ Όουενς

2010 (φήμη)

Η Κένυα Μουρ φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Τέρρελ Όουενς τον Ιούλιο του 2010.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιο60%Υψος55%Ηλικία52%Συμβατότητα 67% δείτε τη σχέση #3

Άλεν Ίβερσον

(Φήμη)

Η Κένυα Μουρ φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Άλεν Ίβερσον.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος80%κινέζικο ζώδιο100%Υψος55%Ηλικία33%Συμβατότητα 67% δείτε τη σχέση #δύο

Μάικ Τάισον

Η Κένυα Μουρ και ο Μάικ Τάισον είχαν σχέση.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος60%κινέζικο ζώδιο80%Υψος55%Ηλικία72%Συμβατότητα 67% δείτε τη σχέση #1

Ludacris

Η Κένυα Μουρ και ο Λουντακρής είχαν σχέση.

η Τζούλια στυλάει και ο Λούκα Μαμπλί
ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος40%κινέζικο ζώδιο1%Υψος37%Ηλικία1%Συμβατότητα είκοσι% δείτε τη σχέση

Σύγκριση συνεργατών

ΟνομαΗλικίαΖωδιακός κύκλοςΚατοχήΙθαγένεια
Κένυα Μουρπενήντα ΥδροχόοςΗθοποιός
Αμερικανός
Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972)3. 4
Αμερικανός
Τρέρελ Όουενς47 ΤοξότηςΑμερικάνικο ποδόσφαιρο)
Αμερικανός
Άλεν ΊβερσονΤέσσερα πέντε ΔίδυμοιΜπάσκετ
Αμερικανός
Μάικ Τάισον54 ΚαρκίνοςΠυγμαχία
Αμερικανός
Ludacris43 ΠαρθένοςΡόπτρο
Αμερικανός

Παιδιά

ΟνομαΓένοςΓεννημένοςΗλικίαΆλλος γονέας
Μπρούκλιν ΝτόριςΘηλυκός4 Νοεμβρίου 20182 χρονών Marc Daly (Preson Γεννημένος 1972)

Φωτογραφίες

Οι χειρότεροι μάγειρες στην Αμερική Άγιοι και αμαρτωλοί (2016) Άγιοι και αμαρτωλοί (2016) Κένυα Μουρ Kenya Moore - Sheen Magazine Pictorial [Ηνωμένες Πολιτείες] (Ιανουάριος 2015) Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή Κένυα Μουρ - Ομαλή

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Οικογενειακή επανένωση2019Κένυα ΜουρΤηλεοπτική εκπομπή
Άγιοι και αμαρτωλοί2016Νίνα ΚολίερΤηλεοπτική εκπομπή
Sharknado 4: Το 4ο ξύπνημα2016ΜόνικΤηλεοπτική ταινία
Η ζωή περιστρέφεται2015Κένυα ΜπράουνΤηλεοπτική εκπομπή
Κούκλες Βουντού2013ΝαντίνΤαινία
Περπατήστε με αυτόν τον τρόπο2013Κένυα ΜουρΤηλεοπτική εκπομπή
Κένυα Μουρ: Έφυγε με τον άνεμο2013ΚενύαΤαινία μικρού μήκους
Η παράσταση Rickey Smiley2012ΈβετΤηλεοπτική εκπομπή
Το εμπιστευτικό2010Έντεν ΠάτερσονΤαινία
Παγιδευμένος: Νύχτες της Αϊτής2010ΝαντίνΤαινία
Γνωρίστε τους Μπράουνς2009ΤαμίκοΤηλεοπτική εκπομπή
Ξέρω ποιος με σκότωσε2007ΓιασεμίΤαινία
Σύννεφο 92006σαμπάνιαΤαινία
Συμπολεμιστές2005ΜάραΤαινία
Ανάσταση: Η ιστορία του J.R. Richard2005ΛητικίαΤαινία
Παραδώστε μας από την Εύα2003Ρέιν ΤζόνσονΤαινία
Χωρίς επιστροφή2001ΛίαΤαινία
Άνδρες, γυναίκες και σκύλοι2001ΚάρμενΤηλεοπτική εκπομπή
Τρία2000Γιασεμί ΝτέιβιςΤαινία
Φίλες2000ΚάραΤηλεοπτική εκπομπή
Αναίσθητος1998ΛορένηΤαινία
Ντάμον1998Τζούλια ΜπέρτονΤηλεοπτική εκπομπή
Εξυπνος τύπος1997Βίβιαν ΚένεντιΤηλεοπτική εκπομπή
Νούβια θεά1997Διοργανωτής (1999)Τηλεοπτική εκπομπή
Homeboys στο διάστημαδεκαεννέα εννενήντα έξιΝεφερτίτιΤηλεοπτική εκπομπή
Σπινθήρεςδεκαεννέα εννενήντα έξιΚυρία ΚόλινςΤηλεοπτική εκπομπή
Το Jamie Foxx Showδεκαεννέα εννενήντα έξιΧάιντιΤηλεοπτική εκπομπή
Η εκπομπή του Steve Harveyδεκαεννέα εννενήντα έξιΔεσποινίς GerardΤηλεοπτική εκπομπή
Αναμονή για εκπνοήχίλια εννιακόσια ενενήντα πέντεΝτενίζΤαινία
Μέσα στο σπίτιχίλια εννιακόσια ενενήντα πέντεValerie BridgeforthΤηλεοπτική εκπομπή
Η κουκούλα των γονέωνχίλια εννιακόσια ενενήντα πέντεΓαλάζιοΤηλεοπτική εκπομπή
Ζώντας μονόκλινο1993Λίζα Ντε ΛόνγκπερΤηλεοπτική εκπομπή
Χελιδόνι1992Λένα ΜποζάκΤηλεοπτική εκπομπή
Ο Πρίγκιπας του Μπελ-Ερ1990ΜέρεςΤηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Ντενίζ van van Rijswijk
Ντενίζ van van Rijswijk
28 Μαΐου 2021 ... Denise van Rijswijk ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Denise van Rijswijk, βιογραφία, λίστα φίλων Denise van Rijswijk 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Denise van Rijswijk. Denise van Rijswijk χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Denise van Rijswijk.
Camilla Luddington
Camilla Luddington
28 Μαΐου 2021 ... Νέα, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Camilla Luddington, βιογραφία, λίστα φίλων Camilla Luddington 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Camilla Luddington. Ιστορία χρονολόγησης Camilla Luddington, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Camilla Luddington.
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
28 Μαΐου 2021 ... Jacob Young και Christen Steward Young φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Rick Forrester και Phoebe Forrester
Rick Forrester και Phoebe Forrester
28 Μαΐου 2021 ... Rick Forrester και Phoebe Forrester φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
28 Μαΐου 2021 ... Yulia Zagoruychenko ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Yulia Zagoruychenko, βιογραφία, λίστα φίλων Yulia Zagoruychenko 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Yulia Zagoruychenko. Yulia Zagoruychenko χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Yulia Zagoruychenko.
Paul Hogan και Linda Kozlowski
Paul Hogan και Linda Kozlowski
28 Μαΐου 2021 ... Paul Hogan και Linda Kozlowski φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Michelle Phan και Dominique Capraro
Michelle Phan και Dominique Capraro
28 Μαΐου 2021 ... Michelle Phan και Dominique Capraro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...