Κύριος Ραντεβού Τζος Ράιαν Έβανς

Τζος Ράιαν Έβανς

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Τζος Ράιαν Έβανς 1982 - 200220 ετών στο θάνατο Zodiac Αιγόκερως

Ποιος γνωρίζει τώρα;

Αναπαύσου εν ειρήνη.








Σχέσεις

Δεν έχουμε ιστορικά προηγούμενων σχέσεων για τον Josh Ryan Evans.



ποιος είναι η σφραγίδα που χρονολογείται τώρα

Σχετικά με

Ο Αμερικανός ηθοποιός Josh Ryan Evans γεννήθηκε στον Joshua Ryan Evans στις 10 Ιανουαρίου 1982 στο Hayward της Καλιφόρνια και απεβίωσε στις 5 Αυγούστου 2002 στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ σε ηλικία 20 ετών. Το ζώδιο του είναι Αιγόκερως.






Ο Josh Ryan Evans είναι μέλος των ακόλουθων λιστών: Αμερικανοί ηθοποιοί, ηθοποιοί από την Καλιφόρνια και αμερικανοί ηθοποιοί τηλεόρασης



που έχει χρονολογηθεί από τον John Mayer

Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας του Josh Ryan Evans! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Λεπτομέριες

ΟνομαΑστειεύομαι
Μεσαίο όνομαΡάιαν
ΕπίθετοΈβανς
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΤζόσουα Ράιαν Έβανς
Εναλλακτικό όνομαΑστειεύομαι
Ηλικία20 (ηλικία στο θάνατο) έτη
Γενέθλια10 Ιανουαρίου 1982
ΓενέτειραHayward, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Πέθανε5 Αυγούστου 2002
Τόπος θανάτουΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Αιτία θανάτουΕπιπλοκή κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης
ΘαμμένοςForest Lawn Memorial Park (Hollywood Hills), Λος Άντζελες, Κομητεία του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Υψος3 '2' (97 εκ.)
ΧτίζωΜέση τιμή
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΞανθιά
ΖώδιοΑιγόκερως
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
Εθνικότηταλευκό
ΙθαγένειαΑμερικανός
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός, Stunts
ΚατοχήΗθοποιός
Αξίωση για φήμηTimmy on πάθη
Έτος (ες) Ενεργό1996 - 2002, 1994–2002

Ο Joshua Ryan Evans (10 Ιανουαρίου 1982 - 5 Αυγούστου 2002) ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός που έγινε γνωστός για τον ρόλο του Timmy Lenox στη σαπουνόπερα Passions. Αν και ήταν 17 χρονών όταν το πάθος έκανε το ντεμπούτο του, ο Έβανς είχε την εμφάνιση και τη φωνή ενός μικρού παιδιού λόγω της αχονδροπλασίας, μιας μορφής νανισμού. Είχε ύψος 3 πόδια 2 ίντσες (97 cm).



Περισσότερα για τον Josh Ryan Evans Λιγότερα για τον Josh Ryan Evans

Φωτογραφίες

Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς Τζος Ράιαν Έβανς

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Πώς τα Grinch έκλεψαν τα Χριστούγεννα20008χρονο GrinchΤαινία
Τ.Τ. Μπάρναμ1999Τηλεοπτική ταινία
Πάθη1999Timmy, Timmy LenoxΤηλεοπτική εκπομπή
Ally McBeal1997Αυτιά ΚούλιΤηλεοπτική εκπομπή
7ος ουρανόςδεκαεννέα εννενήντα έξιΑδάμΤηλεοπτική εκπομπή
Poltergeist: Η κληρονομιάδεκαεννέα εννενήντα έξιΝα εισαιΤηλεοπτική εκπομπή
Έι Άρνολντ!1994Τρίτος ΓκρέιντερΤηλεοπτική εκπομπή
Ραγκάρα1990Lottsatot # 2, Μικρό αγόριΤηλεοπτική εκπομπή
Η οικογένεια έχει σημασία1989Stevil, Stevil DoubleΤηλεοπτική εκπομπή





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Reinaldo (Peche) Zavarce και Maria Gabriela De Faria
Reinaldo (Peche) Zavarce και Maria Gabriela De Faria
28 Μαΐου 2021 ... Reinaldo (Peche) Zavarce και Maria Gabriela De Faria φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Eddie Murphy και Nicole Mitchell
Eddie Murphy και Nicole Mitchell
28 Μαΐου 2021 ... Eddie Murphy και Nicole Mitchell φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Michal Wisniewski
Michal Wisniewski
28 Μαΐου 2021 ... Michal Wisniewski ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Michal Wisniewski, βιογραφία, λίστα φίλων Michal Wisniewski 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Michal Wisniewski. Ιστορία χρονολόγησης Michal Wisniewski, 2021, 2020, λίστα με τις σχέσεις Michal Wisniewski.
Philippe Candeloro και Olivia Darmon
Philippe Candeloro και Olivia Darmon
28 Μαΐου 2021 ... Philippe Candeloro και Olivia Darmon φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Xi Jinping και Ke Lingling
Xi Jinping και Ke Lingling
28 Μαΐου 2021 ... Xi Jinping και Ke Lingling φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Natalia Dyer και Joe Keery
Natalia Dyer και Joe Keery
28 Μαΐου 2021 ... Natalia Dyer και Joe Keery φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Henry Winkler και Stacey Winkler
Henry Winkler και Stacey Winkler
28 Μαΐου 2021 ... Henry Winkler και Stacey Winkler φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...