Κύριος Ραντεβού Εγώ Πρέτσια

Εγώ Πρέτσια

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Εγώ ΠρέτσιαΗλικία 60 ετών Zodiac Δίδυμοι

Ποιος γνωρίζει τώρα;

Σύμφωνα με τα αρχεία μας, ο Jo Prestia είναι πιθανώς άγαμος.








Σχέσεις

Δεν έχουμε ιστορικά προηγούμενων σχέσεων για τον Jo Prestia.



Σχετικά με

Ο Jo Prestia είναι ένας Γάλλος ηθοποιός 60 ετών που γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1960 στη Σικελία της Ιταλίας. Το ζώδιο του είναι Δίδυμοι






Ο Jo Prestia είναι μέλος των ακόλουθων λιστών: Γάλλοι ηθοποιοί, 1960 γεννήσεις και ηθοποιοί από τη Σικελία.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας του Jo Prestia! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Λεπτομέριες

ΟνομαΉδη
ΕπίθετοΠρέτσια
Ηλικία60 χρόνια
Γενέθλια5 Ιουνίου 1960
ΓενέτειραΣικελία, Ιταλία
Υψος5 '7' (170 εκ.)
ΧτίζωΑθλητικός
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΚαφέ - Σκούρο
ΖώδιοΔίδυμοι
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
Εθνικότηταλευκό
Ιθαγένειαγαλλική γλώσσα
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός
ΚατοχήΗθοποιός
Έτος (ες) Ενεργό1996-σήμερα

Ο Jo Prestia (γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1960 στο Porto Empedocle) είναι ένας Ιταλός γάλλος μπόξερ και ηθοποιός. Εμφανίστηκε σε περισσότερες από εβδομήντα ταινίες από το 1996 και είναι πιο γνωστός για την απόδοσή του ως Le Tenia στην αμφιλεγόμενη ταινία του 2002, Irréversible.



Περισσότερα για τον Jo Prestia Λιγότερα για τον Jo Prestia

Φωτογραφίες

Rebecca Romijn Stamos και Jo Prestia στο Femme Fatale της Warner Brothers - 2002

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Όταν κλαίμε λύκος2019Sbire balafréΤαινία
Alibi.com2017ΕυημερώΤαινία
Άρης2016ΖίτοΤαινία
Εκδίκηση με ανοιχτά μάτια2016Λούις ΓκάσπαρντΤηλεοπτική εκπομπή
Ταξίδι στη θάλασσα2015.ΜαυρίκιοςΤαινία
Πουλάρι 452014ΠλαίσιοΤαινία
Σούπερ Ζ2014ΣάντσοΤαινία
Urban Cannibal2013ΑγγελοςΤαινία
Ο Cosimo και η Nicole2012τζιν παντελονιΤαινία
Η ξανθιά με γυμνά στήθη2010ΑγόριΤαινία
Μεταφορέας2010ΣάραςΤαινία
Μακ2010ΠλαίσιοΤαινία
Το ισόγειο2010Ο έμπορος όπλωνΤαινία
Ο ξένος2010Η ΜασσαλίαΤαινία
Η ορδή2009ΙωσήφΤαινία
Το κορίτσι από το Μονακό2008Άλντο ο κρατούμενοςΤαινία
Μετά από διακοπή εργασίας ...2008Φορτηγό επιθετικούΤαινία
Άρρωστος άνεμος2007ΜέγιστηΤαινία
Αχαλίνωτος2006Ο ψευτοπαλλικαράς έξω από το «Folies Bergères»Ταινία
Κυρία Ίρμα2006Ο παθητικός πελάτηςΤαινία
ΓΕΛΙΟ. Επιστημονική αστυνομία2006Ο διοργανωτήςΤηλεοπτική εκπομπή
13 Tzameti2005Πιερ ΜπλέουΤαινία
Δημόσιοι εχθροί2005Ταινία
Είδα το Ben Barka να σκοτωθεί2005ΝτουμπάιλΤαινία
Από την ταινία2005ΝτέντεΤαινία
Crimson Rivers 2: Άγγελοι της Αποκάλυψης2004ΕμίλιοΤαινία
36ος περίβολος2004Βίκτωρ ΝτράγκανΤαινία
Μεγάλο σχολείο2004Ο διαχειριστής του ιστότοπουΤαινία
Μυστικοί πράκτορες2004ΓιάννηΤαινία
Γολγοθάς2004Αγρότης ΜυλένηςΤαινία
Η μεγάλη εφημερίδα Canal +2004Ο ίδιοςΤηλεοπτική εκπομπή
Μανία2003ΉδηΤαινία
Υπέροχη Ρίτα, πολιούχος αγώνων περιπτώσεων2003Το σημείοΤαινία
Μοιραία γυναίκα2002ΝαπολέωνΤαινία
μη αναστρεψιμο2002Το είχαΤαινία
Grégoire Moulin κατά της ανθρωπότητας2001Ένας παίκτης από τον Perros GuirrecΤαινία
Αγάπη δαγκώματα2001Σεφ TBMΤαινία
Μνημόσυνο2001GippéΤαινία
Κεντρική νύχτα2001ΤίτοςΤηλεοπτική εκπομπή
Γραμμή 2082001γιαννάκηςΤαινία
Σύνολο δυτικών2000ΓιόχανΤαινία
Ο μικρός κλέφτης1999ΑντωνάκηςΤαινία
Οι ντουέτες: ένα θανάσιμο χρέος1999ΒαπτιστήςΤηλεοπτική ταινία
Η Ονειρική Ζωή των Αγγέλων1998ΦρέντοΤαινία
Μελωδία για έναν Χάστλερ1998Το μικρόΤαινία
Γεια σου ξάδερ!δεκαεννέα εννενήντα έξιΜπόξερ 1Ταινία
Επίτροπος Moulin1976Fred Angeli / ... (8 επεισόδια, 1996-2006)Τηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο

Συζητήσεις






Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Vladimir Brichta και Gena Karla Ribeiro
Vladimir Brichta και Gena Karla Ribeiro
28 Μαΐου 2021 ... Vladimir Brichta and Gena Karla Ribeiro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Sara damergi
Sara damergi
28 Μαΐου 2021 ... Sara Damergi ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Sara Damergi, βιογραφία, λίστα φίλων της Sara Damergi 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Sara Damergi. Sara Damergi χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Sara Damergi.
Stefania Dubrovina
Stefania Dubrovina
28 Μαΐου 2021 ... Νέα της Stefania Dubrovina, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Stefania Dubrovina, βιογραφία, λίστα φίλων της Stefania Dubrovina 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Stefania Dubrovina. Ιστορία χρονολόγησης Stefania Dubrovina, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Stefania Dubrovina.
Gareth David-Lloyd και John Barrowman
Gareth David-Lloyd και John Barrowman
28 Μαΐου 2021 ... Gareth David-Lloyd και John Barrowman φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Axelle Laffont
Axelle Laffont
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις της Axelle Laffont, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Axelle Laffont, βιογραφία, λίστα φίλων της Axelle Laffont 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Axelle Laffont. Axelle Laffont χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Axelle Laffont.
Λένι Ντίκτρα
Λένι Ντίκτρα
28 Μαΐου 2021 ... Lenny Dykstra ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Lenny Dykstra, βιογραφία, λίστα φίλων Lenny Dykstra 2016. Ιστορία σχέσεων. Λίστα σχέσεων Lenny Dykstra. Lenny Dykstra χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των Lenny Dykstra σχέσεων.
Τζένα Μάρια Μπάσλεϊ
Τζένα Μάρια Μπάσλεϊ
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Jenna Mariah Balsley, βιογραφία, λίστα φίλων της Jenna Mariah Balsley 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Jenna Mariah Balsley. Jenna Mariah Balsley χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Jenna Mariah Balsley.