Κύριος Σχέσεις Ελεν ΝτιΤζένερις

Ελεν ΝτιΤζένερις

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Ελεν ΝτιΤζένερις ΠαντρεμένοςΚατάταξη 1372 -482Ηλικία 63 ετών Zodiac Υδροχόος Σύνολο σχέσεων 5

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Ellen DeGeneres και Portia de RossiΗ Portia de Rossi και η Ellen DeGeneres έχουν παντρευτεί για 12 χρόνια από τις 16 Αυγούστου 2008. δείτε τη σχέση

Σχέσεις

Η Ellen DeGeneres έχει σχέσεις με την Alexandra Hedison(2001 - 2004), Άννα Χέτσε(1997 - 2000), Τερέζα Μπόιντ(χίλια εννιακόσια ενενήντα πέντε)και Kat Perkoff(1978 - 1980).








Σχετικά με

Η Ellen DeGeneres είναι ένα 63χρονο αμερικανικό κόμικ. Γεννήθηκε στην Alice Lee DeGeneres στις 26 Ιανουαρίου 1958 στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, ΗΠΑ, είναι διάσημη για το Ellen DeGeneres Show σε μια καριέρα που εκτείνεται στο 1978 (1978) - παρουσίαση. Το ζώδιο της είναι ο Υδροχόος.



Η Ellen DeGeneres συμμετείχε σε 5 αγώνες στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένου του Bill Pullman Κύριε λάθος (δεκαεννέα ενενήντα έξι), Arye Gross in Κατά (1994), William Ragsdale στο Κατά (1994), Λίζα Νταρ Κατά (1994)και η Sharon Stone στο Εάν αυτά τα τείχη θα μπορούσαν να μιλήσουν 2 (2000).






Η Ellen DeGeneres είναι μέλος των παρακάτω λιστών: Νικητές βραβείων Annie, νικητές βραβείων Emmy και αμερικανικών ηθοποιών.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας της Έλεν Ντε Τζενέρες! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Στατιστικά Σχέσεων

ΤύποςΣύνολοΜεγαλύτεροΜέση τιμήΣυντομότερο
Παντρεμένος116 χρόνια, 5 μήνες--
Ραντεβού43 χρόνια, 5 μήνες2 χρόνια, 2 μήνες2 χρόνια, 5 μήνες
Σύνολο516 χρόνια, 5 μήνες5 χρόνια2 χρόνια, 5 μήνες

Λεπτομέριες

ΟνομαΚατά
Μεσαίο όνομαανάγνωση
Πατρικό όνομαDegeneres
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΗ Alice lee εκφυλίζεται
Εναλλακτικό όνομαΈλεν, Άλντε
Ηλικία63 χρόνια
Γενέθλια26 Ιανουαρίου 1958
ΓενέτειραΝέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, ΗΠΑ
Υψος5 '7½' (171 εκ.)
ΧτίζωΛεπτός
Το χρώμα των ματιώνΜπλε
Χρώμα μαλλιώνΞανθιά
ΖώδιοΥδροχόος
ΣεξουαλικότηταΛεσβία
Εθνικότηταλευκό
ΙθαγένειαΑμερικανός
ΛύκειοΓυμνάσιο Atlanta, Atlanta, TX (1976)
Κείμενο επαγγέλματοςΚωμικός, Ηθοποιός, Παραγωγός, Συγγραφέας
ΚατοχήΚόμικς
Αξίωση για φήμηΗ επίδειξη Ellen DeGeneres
Είδος μουσικής (Κείμενο)Παρατηρητική κωμωδία, Κοινωνική σάτιρα, σουρεαλιστικό χιούμορ, Deadpan, σάτιρα, αντι-χιούμορ
Έτος (ες) Ενεργό1978 - σήμερα, 1978 (1978) - παρόν
Οργανισμός Ταλέντου (π.χ. Μοντελοποίηση)Συνεργάτες ICM
Υποστήριξη επωνυμίας2004) Τηλεοπτική διαφήμιση για πιστωτική κάρτα American Express. (1987) Τηλεοπτική διαφήμιση, US West Telecommunications (τώρα Qwest)., (2005) Τηλεοπτική διαφήμιση για δορυφορικό ραδιόφωνο XM., (2005) Voiceover για διαφημίσεις πιστωτικών καρτών American Express., TV διαφημιστικό για Popeye's chicken., (2007) Τηλεοπτικό διαφημιστικό για το American Members 'Members Project., (2007) Έντυπες διαφημίσεις για American Greetings' 'Cards By Ellen' γραμμή ευχετήριων καρτών., (2008) Έντυπες διαφημίσεις για Wyeth's Advil και Advil PM αναλγητικά και ο διαγωνισμός LifeList., (2009) Τηλεοπτική διαφήμιση για το μακιγιάζ Covergirl's Simply Ageless., (2009-12) Έντυπες διαφημίσεις ή μακιγιάζ Covergirl / Olay's Simply Ageless., (2010) Έντυπες διαφημίσεις για το Glaceau Vitamin Water Zero., (Φεβρουάριος 2012) Τηλεοπτική διαφήμιση '6 AM Sale' (I Love Lucy twin κρεβάτια spoof) για την JC Penney. (Φεβρουάριος 2012) Τηλεοπτική διαφήμιση 'Coupons in the Old West' για την JC Penney., (2012) Έντυπες διαφημίσεις για το Covergirl + Olay's Tone Ίδρυμα Rehab 2-σε-1.
Επίσημοι ιστότοποιwww.ellen.warnerbros.com/, www.nndb.com/people/564/000025489/, www.ellentv.com/, twitter.com/TheEllenShow, www.facebook.com/ellentv, instagram.com/theellenshow#
ΠατέραςElliott DeGeneres
ΜητέραBetty DeGeneres
ΑδελφόςVance DeGeneres
ΦίλεJennifer Aniston, Taylor Swift, Selena Gomez, Zac Efron, Victoria Justice, Oprah Winfrey, Avan Jogia, Liz Gillies, Nathalia Ramos, Jade Ramsey, Ana Mulvoy Ten, Justin Bieber, Jennifer Lawrence, David Beckham, Heidi Klum, Samantha Boscarino, Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Adele, Perrie Edwards, Ellie Goulding, Mac Miller
Αγαπημένοι άνθρωποιSophia Grace, Rosie McClelland, Rosie, William Shakespeare, Talia Castellano
Αγαπημένες ταινίεςΛίγοι καλοί άντρες
Αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπέςΗ επίδειξη Ellen Dengeres

Η Ellen Lee DeGeneres (də-JEN-ər-əs, γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου 1958) είναι αμερικανός κωμικός, τηλεοπτικός οικοδεσπότης, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός. Πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Ellen από το 1994 έως το 1998 και φιλοξενεί το κοινοπρακτικό τηλεοπτικό της τηλεοπτικό πρόγραμμα, The Ellen DeGeneres Show, από το 2003.



Περισσότερα για την Ellen DeGeneres Λιγότερα για την Ellen DeGeneres

Ιστορία γνωριμιών

Πλέγμα Λίστα Τραπέζι
#ΕταίροςΤύποςΑρχήΤέλοςΜήκος
5Portia de RossiΠαντρεμένοςΔεκ 2004παρόν16 χρόνια
4Αλεξάνδρα ΧέντισονΣχέση200120043 χρόνια
3Άννα ΧέτσεΣχέσηΦεβ 1997Αυγ 20003 χρόνια
δύοΤερέζα αγόριΣχέσηχίλια εννιακόσια ενενήντα πέντεχίλια εννιακόσια ενενήντα πέντε-
1Kat PerkoffΣχέση197826 Ιουνίου 19802 χρόνια
Portia de Rossi #5

Portia de Rossi

2004

Η Portia de Rossi και η Ellen DeGeneres ήταν ...[δείτε ζευγάρι] Αλεξάνδρα Χέντισον #4

Αλεξάνδρα Χέντισον

2001 - 2004

Η Alexandra Hedison και η Ellen DeGeneres χωριστά ...[δείτε ζευγάρι] Άννα Χέτσε #3

Άννα Χέτσε

1997 - 2000

Η Ellen DeGeneres και η Anne Heche χώρισαν στο A ...[δείτε ζευγάρι] Τερέζα αγόρι #δύο

Τερέζα αγόρι

χίλια εννιακόσια ενενήντα πέντε

Η Teresa Boyd και η Ellen DeGeneres χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] Kat Perkoff #1

Kat Perkoff

1978 - 1980

Οι Kat Perkoff και Ellen DeGeneres χρονολογούνται ...[δείτε ζευγάρι] #5

Portia de Rossi

2004

Η Portia de Rossi και η Ellen DeGeneres παντρεύτηκαν για 12 χρόνια. Γνωρίστηκαν για 3 χρόνια μετά τη συνάντησή τους τον Δεκέμβριο του 2004 και παντρεύτηκαν στις 16 Αυγούστου 2008.

Σχέση 16 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιο1%Υψος37%Ηλικία13%Συμβατότητα 38% δείτε τη σχέση #4

Αλεξάνδρα Χέντισον

2001 - 2004

Η Alexandra Hedison και η Ellen DeGeneres χρονολογούνται από το 2001 έως το 2004.

Σχέση 3 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος60%κινέζικο ζώδιο80%Υψος37%Ηλικία44%Συμβατότητα 55% δείτε τη σχέση #3

Άννα Χέτσε

1997 - 2000

Η Ellen DeGeneres και η Anne Heche χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1997 έως τον Αύγουστο του 2000.

Σχέση 3 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος80%κινέζικο ζώδιο80%Υψος37%Ηλικία1%Συμβατότητα πενήντα% δείτε τη σχέση #δύο

Τερέζα αγόρι

χίλια εννιακόσια ενενήντα πέντε

Η Teresa Boyd και η Ellen DeGeneres χρονολογούνται το 1995.

δείτε τη σχέση #1

Kat Perkoff

1978 - 1980

Οι Kat Perkoff και Ellen DeGeneres ήταν σε σχέση για 2 χρόνια πριν ο Kat Perkoff πέθανε σε ηλικία 23 ετών.

Σχέση 2 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλοςείκοσι%κινέζικο ζώδιο100%Ηλικία52%Συμβατότητα 43% δείτε τη σχέση

Σύγκριση συνεργατών

ΟνομαΗλικίαΖωδιακός κύκλοςΚατοχήΙθαγένεια
Ελεν ΝτιΤζένερις63 ΥδροχόοςΚόμικς
Αμερικανός
Portia de Rossi48 ΥδροχόοςΗθοποιός
Αυστραλός
Αλεξάνδρα Χέντισον51 ΚαρκίνοςΗθοποιός
Αμερικανός
Άννα Χέτσε52 ΔίδυμοιΗθοποιός
Αμερικανός
Τερέζα αγόρι- Διευθυντής παραγωγής
Αμερικανός
Kat Perkoff2. 3 ΣκορπιόςΑλλα
Αμερικανός

Φωτογραφίες

Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Με 181950 $ νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi - δείπνο στο Montecito Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi - δείπνο στο Montecito Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi - δείπνο στο Montecito

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Βρίσκοντας τον Ντόρι2016Ντόρι (φωνή)Ταινία
Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης2007Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Η ταινία μικρού μήκους μου2005ΚατάΤαινία μικρού μήκους
Τζόι2004Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Ψάχνοντας τον Νέμο2003Ντόρι (φωνή)Ταινία
Ο Pauly Shore είναι νεκρός2003Ελεν ΝτιΤζένεριςΤαινία
Φτάνοντας στο κανονικό2001ΧειριστήςΤαινία
Εξι πόδια κάτω2001Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Το Bernie Mac Show2001Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Η επίδειξη Ellen2001Έλεν ΡίτσμοντΤηλεοπτική εκπομπή
Εάν αυτά τα τείχη θα μπορούσαν να μιλήσουν 22000Kal (τμήμα «2000»)Τηλεοπτική ταινία
Edtv1999CynthiaΤαινία
Η επιστολή αγάπης1999Janet HallΤαινία
Γιατρός Ντόλιτλ1998Prologue Dog (φωνή)Ταινία
Αντίο εραστής1998Διοικητής Ρίτα ΠομπάνοΤαινία
Will & Grace1998Αδελφή ΛουίζΤηλεοπτική εκπομπή
Κύριε λάθοςδεκαεννέα εννενήντα έξιΜάρθα ΆλστονΤαινία
Η παράσταση Dana Carveyδεκαεννέα εννενήντα έξιΈλεν ΜόργκανΤηλεοπτική εκπομπή
Τρέβορ1994Ελεν ΝτιΤζένεριςΤαινία μικρού μήκους
Κατά1994Έλεν ΜόργκανΤηλεοπτική εκπομπή
Coneheads1993ΠροπονητήςΤαινία
Τρελός για σένα1992Nancy BloomΤηλεοπτική εκπομπή
Η παράσταση Larry Sanders1992Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Λόρι Χιλ1992Nancy MacIntyreΤηλεοπτική εκπομπή
Επίπονη Σελήνη1990Ταινία μικρού μήκους
Ανοικτό σπίτι1989Margo From MeterΤηλεοπτική εκπομπή
Οι Σίμπσονς1989Ελεν ΝτιΤζένεριςΤηλεοπτική εκπομπή
Ροζάν1988Δρ WhitmanΤηλεοπτική εκπομπή
Ντουέτο1987Margo From MeterΤηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο

Αντιστοιχίσεις στην οθόνη

  • Bill Pullman και Ellen DeGeneresΜπιλ Πούλμαν
    • Κύριε λάθος
      δεκαεννέα εννενήντα έξι
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Arye Gross
    • Κατά
      1994
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Γουίλιαμ Ράγκσντεϊλ
    • Κατά
      1994
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Λίζα Νταρ
    • Κατά
      1994
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Sharon Stone και Ellen DeGeneresΣαρόν Στόουν
    • Εάν αυτά τα τείχη θα μπορούσαν να μιλήσουν 2
      2000
    [προβολή αντιστοίχισης]





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Ντενίζ van van Rijswijk
Ντενίζ van van Rijswijk
28 Μαΐου 2021 ... Denise van Rijswijk ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Denise van Rijswijk, βιογραφία, λίστα φίλων Denise van Rijswijk 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Denise van Rijswijk. Denise van Rijswijk χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Denise van Rijswijk.
Camilla Luddington
Camilla Luddington
28 Μαΐου 2021 ... Νέα, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Camilla Luddington, βιογραφία, λίστα φίλων Camilla Luddington 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Camilla Luddington. Ιστορία χρονολόγησης Camilla Luddington, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Camilla Luddington.
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
28 Μαΐου 2021 ... Jacob Young και Christen Steward Young φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Rick Forrester και Phoebe Forrester
Rick Forrester και Phoebe Forrester
28 Μαΐου 2021 ... Rick Forrester και Phoebe Forrester φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
28 Μαΐου 2021 ... Yulia Zagoruychenko ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Yulia Zagoruychenko, βιογραφία, λίστα φίλων Yulia Zagoruychenko 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Yulia Zagoruychenko. Yulia Zagoruychenko χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Yulia Zagoruychenko.
Paul Hogan και Linda Kozlowski
Paul Hogan και Linda Kozlowski
28 Μαΐου 2021 ... Paul Hogan και Linda Kozlowski φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Michelle Phan και Dominique Capraro
Michelle Phan και Dominique Capraro
28 Μαΐου 2021 ... Michelle Phan και Dominique Capraro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...