Κύριος Ραντεβού Κρίστι Μπρούσον

Κρίστι Μπρούσον

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Κρίστι Μπρούσον

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η Christie Burson είναι πιθανώς ανύπαντρη.








Σχέσεις

Δεν έχουμε ιστορικά προηγούμενων σχέσεων για την Christie Burson.



Σχετικά με

Η Christie Burson συμμετείχε σε έναν αγώνα στην οθόνη με τον Ryan Scott Greene Θανατηφόρα μαθήματα (2017).






Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας για την Christie Burson! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.



sam caird και anna popplewell

Λεπτομέριες

ΟνομαΚρίστι
Μεσαίο όνομαΆννα
ΕπίθετοΜπούρσον
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΚρίστι Αν Μπρούσον
Εναλλακτικό όνομαChristie Burson, Christie Ann Burson
Υψος5 '4' (163 εκ.)
Βάρος103 λίβρες (47 κιλά)
ΧτίζωΛεπτός
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΚαφέ - Φως
Εθνικότηταλευκό
ΠανεπιστήμιοΠανεπιστήμιο Clemson
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός | Συγγραφέας
ΚατοχήΗθοποιός
Επίσημοι ιστότοποιtrueblood.wikia.com/wiki/Christie_Ann_Burson
Περισσότερα για την Christie Burson Λιγότερα για την Christie Burson

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Fatal Getaway2019ΕλίζαΤαινία
Υιοθετήθηκε σε κίνδυνο2019MargotΤαινία
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ νοσοκομα2018Tricia RosenΤηλεοπτική ταινία
Θανατηφόρα μαθήματα2017.Λίζα (ως Christie Ann Burson)Τηλεοπτική ταινία
Βολή2016ΈστερΤαινία
Πέρα από το χαλί2013Μαρίσα ΣμιθΤαινία
Γραφική διαδρομή2013ΆννιΤαινία
Σκιά του φόβου2012Τόνι (ως Christie Ann Burson)Τηλεοπτική ταινία
Βρώμικο μικρό κόλπο2011ΣάραΤαινία
Χαβάη Five-02010Λίντα ΝτέιβιςΤηλεοπτική εκπομπή
iCrime2010Raychel93Ταινία
Μις Μάρτιο2009Μέγαρο κορίτσιΤαινία
Διάδοση2009Σέξι κορίτσι στην πισίναΤαινία
Κάστρο2009Λίσα ΝτουκάνΤηλεοπτική εκπομπή
Μου είπε ψέμματα2009Kerry Morrow (1 επεισόδιο, 2009)Τηλεοπτική εκπομπή
Μυστική φίλη2009Κιμ (1 επεισόδιο, 2009)Τηλεοπτική εκπομπή
Ενδέκατη ώρα2008Tabitha JacksonΤηλεοπτική εκπομπή
Αληθινό αίμα2008ΜαργαρίταΤηλεοπτική εκπομπή
Ελληνικά2007Zeta Beta Zeta Pledge (1 επεισόδιο, 2008)Τηλεοπτική εκπομπή
Οστά2005Σάρα ΜέτζλερΤηλεοπτική εκπομπή
CSI: Νέα Υόρκη2004Angela Kelly (1 επεισόδιο, 2011)Τηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο

Αντιστοιχίσεις στην οθόνη

  • Ράιαν Σκοτ ​​Γκριν
    • Θανατηφόρα μαθήματα
      2017.
    [προβολή αντιστοίχισης]

Συζητήσεις






Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Τζέρι Χολ
Τζέρι Χολ
28 Μαΐου 2021 ... Νέα, κουτσομπολιά Jerry Hall, φωτογραφίες του Jerry Hall, βιογραφία, λίστα φίλων του Jerry Hall 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Jerry Hall. Ιστορία χρονολόγησης Jerry Hall, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Jerry Hall.
Beth Bruce
Beth Bruce
28 Μαΐου 2021 ... Beth Bruce ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Beth Bruce, βιογραφία, λίστα φίλων Beth Bruce 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Beth Bruce. Beth Bruce χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των Beth Bruce σχέσεων.
Randolph Scott και Marion duPont Somerville
Randolph Scott και Marion duPont Somerville
28 Μαΐου 2021 ... Randolph Scott και Marion duPont Somerville φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Χάνα Ρόντι
Χάνα Ρόντι
28 Μαΐου 2021 ... Hana Rodić νέα, κουτσομπολιό, φωτογραφίες της Hana Rodić, βιογραφία, λίστα φίλων της Hana Rodić 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Hana Rodić. Hana Rodić χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των Hana Rodić σχέσεων.
Ιλίνκα Βαντίτσι
Ιλίνκα Βαντίτσι
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Ilinca Vandici, βιογραφία, λίστα φίλων Ilinca Vandici 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Ilinca Vandici. Ιστορία γνωριμιών Ilinca Vandici, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Ilinca Vandici.
Camille Marie Kelly Gottlieb
Camille Marie Kelly Gottlieb
28 Μαΐου 2021 ... Camille Marie Kelly Gottlieb ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Camille Marie Kelly Gottlieb, βιογραφία, λίστα φίλων Camille Marie Kelly Gottlieb 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Camille Marie Kelly Gottlieb. Camille Marie Kelly Gottlieb χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Camille Marie Kelly Gottlieb.
Λόρι Λόφλιν
Λόρι Λόφλιν
28 Μαΐου 2021 ... Ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Lori Loughlin, βιογραφία, λίστα φίλων του Lori Loughlin 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Lori Loughlin. Ιστορία χρονολόγησης Lori Loughlin, 2021, 2020, λίστα με τις σχέσεις Lori Loughlin.