Κύριος Σχέσεις Κάμερον Μπόις

Κάμερον Μπόις

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Κάμερον Μπόις 1999 - 2019Κατάταξη 200 2520 ετών στο θάνατο Zodiac Δίδυμοι Σύνολο σχέσεων 5 Ο Κάμερον Μπόις γεννήθηκε αυτήν την ημέρα πριν από 20 χρόνια
Γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1999.

Ποιος γνωρίζει τώρα;

Αναπαύσου εν ειρήνη.








Σχέσεις

Ο Κάμερον Μπόις είχε σχέσεις με την Πολίνα Τσαρ(2019), Brenna D'Amico(2015 - 2017), Λίστα Peyton(2012 - 2015)και η Σόφια Κάρσον.



Ο Κάμερον Μπόις φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Μάντισον Πέτις(2013).






Σχετικά με

Ο Αμερικανός ηθοποιός Cameron Boyce γεννήθηκε στον Cameron Mica Boyce στις 28 Μαΐου 1999 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ και πέθανε στις 6 Ιουλίου 2019 Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ σε ηλικία 20 ετών. Είναι πιο θυμημένος για τους Mirrors, Jessie, Gamer's Guide to Pretty Τα πάντα, ταινίες απογόνων. Το ζώδιο του είναι Δίδυμοι.



Ο Cameron Boyce συμμετείχε σε 5 αγώνες στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της Brenna D'Amico Απόγονοι (2015), Genevieve Hannelius στο Τζέσι (2011), Peyton List in Τζέσι (2011), Genneya Walton στο Τζέσι (2011)και η Σιέρα ΜακΚόρμικ μέσα Τζέσι (2011).

Ο Κάμερον Μπόις είναι μέλος των ακόλουθων λιστών: Αμερικανοί ηθοποιοί ταινιών, Αμερικανοί ηθοποιοί τηλεόρασης και Αμερικανοί παιδικοί ηθοποιοί.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας για το Cameron Boyce! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Στατιστικά Σχέσεων

ΤύποςΣύνολοΜεγαλύτεροΜέση τιμήΣυντομότερο
Ραντεβού42 χρόνια, 5 μήνες1 έτος, 8 μήνες2 χρόνια, 2 μήνες
Φημολογείται18 χρόνια, 4 μήνες--
Σύνολο58 χρόνια, 4 μήνες3 χρόνια2 χρόνια, 2 μήνες

Λεπτομέριες

ΟνομαΚάμερον
Μεσαίο όνομαΔιαβαθμισμένο
ΕπίθετοBoyce
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΚάμερον Μίκα Μπόις
Εναλλακτικό όνομαΚάμε, Κάμερον
Ηλικία20 (ηλικία στο θάνατο) έτη
Γενέθλια28 Μαΐου 1999
ΓενέτειραΛος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Πέθανε6 Ιουλίου 2019
Τόπος θανάτουΛος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Αιτία θανάτουΕπιληπτική κρίση
ΘαμμένοςΑποτεφρώνονται, στάχτες που δίνονται στην οικογένεια ή σε φίλο
Υψος5 '6' (168 εκ.)
Βάρος134 λίβρες (61 κιλά)
ΧτίζωΜέση τιμή
Το χρώμα των ματιώνΚαφέ - Σκούρο
Χρώμα μαλλιώνΚαφέ - Σκούρο
ΖώδιοΔίδυμοι
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
Θρησκείαεβραϊκός
ΕθνικότηταΠολυφυλετικό
ΙθαγένειαΑμερικανός
ΛύκειοΚέντρο Εμπλουτισμένων Σπουδών Sherman Oaks
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός, χορευτής, μοντέλο
ΚατοχήΗθοποιός
Αξίωση για φήμηΚαθρέφτες, Jessie, Οδηγός παίκτη για τα πάντα, ταινίες απογόνων
Έτος (ες) Ενεργό2008 – σήμερα, 2008–2019
Οργανισμός Ταλέντου (π.χ. Μοντελοποίηση)Οργανισμός Ταλέντου Osbrink
Υποστήριξη επωνυμίαςKraft Macaroni & Cheese, Subaru (2008), Kellogg's Fruit Loops Cereal (2009), Walgreens (2009), Domyos (2010), Lunchables (2010), Charter Cable (2011), Bisquick Shake N Pour (2011), Burger King's Marvel Superheroes (2012), Μαξιλαροθήκη του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (2014)
Το μέγεθος του παπουτσιού9
Επίσημοι ιστότοποιtwitter.com/thecameronboyce, www.instagram.com/xmob_bboytruth, www.rottentomatoes.com/celebrity/cameron-boyce, www.allmovie.com/artist/cameron-boyce-p594659
ΠατέραςΒίκτορ Μπόις
ΜητέραΛίμπι Μπόις
ΑδελφήΜάγια Μπόις
ΦίλεSpencer List (αδελφός και καλύτερος φίλος του Peyton), Karan Brar, Skai Jackson, Dove Cameron, Booboo Stewart, Sofia Carson
ΚατοικίδιαCienna (σκύλος)
Αγαπημένα φαγητάΣούσι, ψηλό Mocha Frappuccino (Starbucks Drink), πίτσα, πατάτες τηγανιτές, παγωτό
Αγαπημένα χρώματαΜαύρος

Ο Cameron Mica Boyce (28 Μαΐου 1999 - 6 Ιουλίου 2019) ήταν Αμερικανός ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του ως παιδικός ηθοποιός, εμφανιζόμενος στις ταινίες του 2008 Mirrors and Eagle Eye, μαζί με την κωμωδία Grown Ups (2010) και τη συνέχεια του 2013. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στην κωμική σειρά Jessie της Disney Channel (2011-2015).

Περισσότερα για τον Κάμερον Μπόις Λιγότερα για τον Κάμερον Μπόις

Ιστορία γνωριμιών

Πλέγμα Λίστα Τραπέζι
#ΕταίροςΤύποςΑρχήΤέλοςΜήκος
5Πολίνα ΧαρΑγνωστος Ρ 20192019-
4Μπρένα D'AmicoΣχέσηΑυγ 2015Οκτ 20172 χρόνια
3Μάντισον ΠέττηςΣυνάντηση Ρ 20132013-
δύοΛίστα PeytonΣχέσηΝοε 2012Απρ 20152 χρόνια
1Sofia CarsonΑγνωστος Ρ -
Πολίνα Χαρ #5Φήμη

Πολίνα Χαρ

2019

Η Paulina Char και ο Cameron Boyce φημολογήθηκαν για ...[δείτε ζευγάρι] Μπρένα Δ'Amico #4

Μπρένα D'Amico

2015 - 2017

Η Brenna D'Amico και ο Cameron Boyce είναι ξεχωριστές ...[δείτε ζευγάρι] Μάντισον Πέττης #3Φήμη

Μάντισον Πέττης

2013

Οι Cameron Boyce και Madison Pettis είναι ξεχωριστοί ...[δείτε ζευγάρι] Λίστα Peyton #δύο

Λίστα Peyton

2012 - 2015

Ο Cameron Boyce και ο Peyton List χωρίστηκαν στις 20 ...[δείτε ζευγάρι] Sofia Carson #1Φήμη

Sofia Carson

Η Σόφια Κάρσον και ο Κάμερον Μπόις φημολογήθηκαν για ...[δείτε ζευγάρι] #5

Πολίνα Χαρ

2019 (Φήμη)

Η Paulina Char φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Cameron Boyce το 2019.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος40%κινέζικο ζώδιο100%Υψος55%Ηλικία33%Συμβατότητα 57% δείτε τη σχέση #4

Μπρένα D'Amico

2015 - 2017

Η Brenna D'Amico και ο Cameron Boyce είχαν σχέση από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2017.

Σχέση 2 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος55%Ηλικία98%Συμβατότητα 68% δείτε τη σχέση #3

Μάντισον Πέττης

2013 (φήμη)

Ο Κάμερον Μπόις φημολογείται ότι συνδέθηκε με τη Μάντισον Πέτις το 2013.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος40%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος55%Ηλικία98%Συμβατότητα 53% δείτε τη σχέση #δύο

Λίστα Peyton

2012 - 2015

Οι Cameron Boyce και Peyton List χρονολογούνται από τις 2 Νοεμβρίου 2012 έως τον Απρίλιο του 2015.

Σχέση 2 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος1%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος37%Ηλικία98%Συμβατότητα 39% δείτε τη σχέση #1

Sofia Carson

(Φήμη)

Η Sofia Carson φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον Cameron Boyce.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος1%κινέζικο ζώδιο1%Υψος37%Ηλικία1%Συμβατότητα 10% δείτε τη σχέση

Σύγκριση συνεργατών

ΟνομαΗλικίαΖωδιακός κύκλοςΚατοχήΙθαγένεια
Κάμερον Μπόιςείκοσι ΔίδυμοιΗθοποιός
Αμερικανός
Πολίνα Χαρ25 ΚαρκίνοςΠροσωπικότητα
Αμερικανός
Μπρένα D'Amicoείκοσι ΖΥΓΟΣΗθοποιός
Αμερικανός
Μάντισον Πέττης22 ΚαρκίνοςΗθοποιός
Αμερικανός
Λίστα Peyton2. 3 ΚριόςΗθοποιός
Αμερικανός
Sofia Carson28 ΚριόςΗθοποιός
Αμερικανός

Φωτογραφίες

Τζέσι Τζέσι Τζέσι Τζέσι Τζέσι Τζέσι Μπουνκ Μπουνκ Cameron Boyce και Brenna D'Amico Cameron Boyce και Brenna D'Amico Cameron Boyce και Brenna D'Amico Cameron Boyce και Brenna D'Amico

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
παραδεισένια πόλη2021ΣίμονΤηλεοπτική εκπομπή
Απόγονοι 32019ΚάρλοςΤηλεοπτική ταινία
Κυρία Fletcher2019Ο φίλος του Brendan, συμμαθητής του Brendan, ZachΤηλεοπτική εκπομπή
Περίπου2019ΥπολογΤαινία
Wicked Woods: Μια ιστορία αποκριών απογόνων2019Κάρλος (φωνή)Τηλεοπτική εκπομπή
Βήματα2018ΜπέκερΤηλεοπτική ταινία
Απόγονοι 22017ΚάρλοςΤηλεοπτική ταινία
Ανθρωπος αράχνη2017Herman Schultz, ShockerΤηλεοπτική εκπομπή
Απόγονοι 2: Κάτω2017ΚάρλοςΤηλεοπτική ταινία
Απόγονοι2015.ΚάρλοςΤηλεοπτική ταινία
Κωδικός Μαύρο2015.ΜπρόντιΤηλεοπτική εκπομπή
Μπουνκ2015.Λουκ ΡοςΤηλεοπτική εκπομπή
Οδηγός παίκτη για τα πάντα2015.ΚόνορΤηλεοπτική εκπομπή
Απόγονοι: Κακός κόσμος2015.ΚάρλοςΤηλεοπτική εκπομπή
Οι μεγάλοι 22013Keithie FederΤαινία
Liv και Maddie2013KrahggΤηλεοπτική εκπομπή
Ultimate Spider-Man2012Λουκ ΡοςΤηλεοπτική εκπομπή
Η Τζούντι Μούντι και το Καλοκαιρινό Όχι2011ΚυνηγόςΤαινία
Ο Τζέικ και οι Πειρατές του Never Land2011ChillyZack, ΤζέικΤηλεοπτική εκπομπή
Το παιχνίδι είναι ενεργό2011Παίκτης δύοΤαινία μικρού μήκους
Τζέσι2011Λουκ ΡοςΤηλεοπτική εκπομπή
Disney Monstober2011Cameron Boyce, Masked StrangerΤηλεοπτική εκπομπή
Μεγαλύτεροι2010Keithie FederΤαινία
Ανακινήστε το2010Lil Highlighter DancerΤηλεοπτική εκπομπή
Καλή τύχη Τσάρλι2010Ψεύτικο Γκάμπε ΝτάνκανΤηλεοπτική εκπομπή
Το LXD: Η Λεγεώνα των Έκτακτων Χορευτών2010Νέος Τζέππερ ΤζέιμςΤηλεοπτική εκπομπή
αετίσιο μάτι2008Σαμ ΧόλομανΤαινία
Καθρέπτες2008Μάικλ ΚάρσονΤαινία
Γενικό Νοσοκομείο: Night Shift2007Michael 'Stone' Cates νεώτεροςΤηλεοπτική εκπομπή
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο

Αντιστοιχίσεις στην οθόνη

  • Κάμερον Μπόις και Μπρένα Δ'AmicoΜπρένα D'Amico
    • Απόγονοι
      2015.
    [+1 ακόμη]
  • Ο Cameron Boyce και ο Genevieve HanneliusGenevieve Hannelius
    • Τζέσι
      2011
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Λίστα Cameron Boyce και PeytonΛίστα Peyton
    • Τζέσι
      2011
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Τζένια Γουόλτον
    • Τζέσι
      2011
    [προβολή αντιστοίχισης]
  • Sierra McCormick και Cameron BoyceΣιέρα ΜακΚόρμικ
    • Τζέσι
      2011
    [προβολή αντιστοίχισης]





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Πριγκίπισσα Σουτζέι
Πριγκίπισσα Σουτζέι
28 Μαΐου 2021 ... Princesa Sujei ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Princesa Sujei, βιογραφία, λίστα φίλων Princesa Sujei 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Princesa Sujei. Princesa Sujei χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Princesa Sujei.
Michael Fassbender και Mia Wasikowska
Michael Fassbender και Mia Wasikowska
28 Μαΐου 2021 ... Michael Fassbender και Mia Wasikowska φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Grace Hightower και Robert De Niro
Grace Hightower και Robert De Niro
28 Μαΐου 2021 ... Grace Hightower και Robert De Niro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Letícia Sabatella και Fernando Alves Pinto
Letícia Sabatella και Fernando Alves Pinto
28 Μαΐου 2021 ... Letícia Sabatella και Fernando Alves Pinto φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Kim Cattrall και Mark Levinson
Kim Cattrall και Mark Levinson
28 Μαΐου 2021 ... Kim Cattrall και Mark Levinson φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Όπρα Γουίνφρεϊ
Όπρα Γουίνφρεϊ
28 Μαΐου 2021 ... Νέα της Oprah Winfrey, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Oprah Winfrey, βιογραφία, λίστα φίλων της Oprah Winfrey 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Oprah Winfrey. Ιστορία χρονολόγησης Oprah Winfrey, 2021, 2020, λίστα με τις σχέσεις Oprah Winfrey.
Σκοτ Μακίνλι Χαν
Σκοτ Μακίνλι Χαν
28 Μαΐου 2021 ... Scott Mackinlay Hahn ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Scott Mackinlay Hahn, βιογραφία, λίστα φίλων Scott Mackinlay Hahn 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Scott Mackinlay Hahn. Scott Mackinlay Hahn χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Scott Mackinlay Hahn.