Κύριος Σχέσεις Αλάνα Στιούαρτ

Αλάνα Στιούαρτ

Το Ωροσκόπιο Σας Για Αύριο

Αλάνα Στιούαρτ ΜονόκλινοΗλικία 76 ετών Zodiac Ταύρος Σύνολο 7 σχέσεων Παιδιά 3 παιδιά

Ποιος χρονολογεί αυτήν τη στιγμή;

Η Alana Stewart είναι αυτή τη στιγμή ανύπαντρη.








Σχέσεις

Η Αλάνα Στιούαρτ παντρεύτηκε προηγουμένως τον Ροντ Στιούαρτ(1979 - 1984)και Τζορτζ Χάμιλτον(1972 - 1976).



Η Alana Stewart έχει σχέσεις με τον David Keith(1987), Σταν Ντραγότι(1985), Steve McQueen(1971)και Bernard Cornfeld.






Η Alana Stewart φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με τον David Hemmings(1973).



Σχετικά με

Η Alana Stewart είναι μια αμερικανική ηθοποιός 75 ετών. Γεννήθηκε στην Alana Kaye Collins στις 18 Μαΐου 1945 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Είναι διάσημη για την πρώην σύζυγο του Rod Stewart και του George Hamilton. Το ζώδιο της είναι ο Ταύρος.

Η Alana Stewart είναι μέλος των παρακάτω λιστών: Αμερικανοί ηθοποιοί, αμερικανοί ηθοποιοί και συμμετέχοντες σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές.



Συνεισφέρουν

Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το προφίλ μας για την Alana Stewart! Σύνδεση για να προσθέσετε πληροφορίες, εικόνες και σχέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και να λάβετε πίστωση για τις συνεισφορές σας.

Στατιστικά Σχέσεων

ΤύποςΣύνολοΜεγαλύτεροΜέση τιμήΣυντομότερο
Παντρεμένοςδύο8 χρόνια7 χρόνια-
Ραντεβού42 μήνες, 2 ημέρες1 μήνα, 1 ημέρα-
Φημολογείται11 μήνα--
Σύνολο78 χρόνια2 χρόνια1 μήνα

Λεπτομέριες

ΟνομαΑλάνα
Μεσαίο όνομαΚάι
ΕπίθετοΣτιούαρτ
Πατρικό όνομαCollins
Ονοματεπώνυμο κατά τη ΓέννησηΑλάνα Κάι Κόλινς
Εναλλακτικό όνομαAlana Hamilton, Alana the Piranha, Alana Stewart, Alana Kaye Collins, Alana Hamilton Stewart, Alana Collins-Hamilton
Ηλικία76 χρόνια
Γενέθλια18 Μαΐου 1945
ΓενέτειραΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Υψος5 '9' (175 εκ.)
ΧτίζωΛεπτός
Το χρώμα των ματιώνΜπλε
Χρώμα μαλλιώνΞανθιά
ΖώδιοΤαύρος
ΣεξουαλικότηταΕυθεία
Εθνικότηταλευκό
ΙθαγένειαΑμερικανός
ΛύκειοΓυμνάσιο Stephen F. Austin, Χιούστον, Τέξας, ΗΠΑ
Κείμενο επαγγέλματοςΗθοποιός, Μοντέλο, Συγγραφέας, Τηλεόραση, Παραγωγός
ΚατοχήΗθοποιός
Αξίωση για φήμηΠρώην σύζυγος του Rod Stewart και του George Hamilton
Οργανισμός Ταλέντου (π.χ. Μοντελοποίηση)CMEG Talent, Ομάδα Talent Coast to Coast
Επίσημοι ιστότοποιwww.alanastewart.com/Alana/Home.html, twitter.com/alanakstewart, www.nndb.com/people/503/000163014/
Μέλος της οικογένειαςΚίμπερλι Στιούαρτ (κόρη)

Η Alana Hamilton Stewart (γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1945) είναι αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο. Έχει επίσης χρησιμοποιήσει το πατρικό της όνομα, Alana Collins, και τα ονόματά της από τον πρώτο της γάμο, την Alana Collins-Hamilton και την Alana Hamilton, επαγγελματικά.

Περισσότερα για την Alana Stewart Λιγότερα για την Αλάνα Στιούαρτ

Ιστορία γνωριμιών

Πλέγμα Λίστα Τραπέζι
#ΕταίροςΤύποςΑρχήΤέλοςΜήκος
7Ντέιβιντ ΚιθΣχέσηΙουλ 1987Σεπ 19872 μήνες
6Σταν ΝτραγότιΣχέση Ρ Ιουλ 1985Σεπ 19852 μήνες
5Ροντ ΣτιούαρτΠαντρεμένοςΦεβ 19782 Φεβρουαρίου 19846 χρόνια
4Ντέιβιντ ΧέμινγκςΣυνάντηση Ρ Απρ 1973Μάιος 19731 μήνα
3Steve McQueenΣχέση Ρ 19711971-
δύοΤζορτζ ΧάμιλτονΠαντρεμένοςΟκτ 196813 Οκτωβρίου 19768 χρόνια
1Bernard CornfeldΣχέση -
Ντέιβιντ Κιθ #7

Ντέιβιντ Κιθ

1987

Ο David Keith και η Alana Stewart χωρίστηκαν στο Se ...[δείτε ζευγάρι] Σταν Ντραγότι #6Φήμη

Σταν Ντραγότι

1985

Ο Stan Dragoti και η Alana Stewart φημολογήθηκαν για ...[δείτε ζευγάρι] Ροντ Στιούαρτ #5

Ροντ Στιούαρτ

1978 - 1984

Ο Rod Stewart και η Alana Stewart χώρισαν ...[δείτε ζευγάρι] Ντέιβιντ Χέμινγκς #4Φήμη

Ντέιβιντ Χέμινγκς

1973

Ο David Hemmings και η Alana Stewart φημολογήθηκαν ...[δείτε ζευγάρι] Steve McQueen #3Φήμη

Steve McQueen

1971

Η Alana Stewart και ο Steve McQueen χωρίζονται ...[δείτε ζευγάρι] Τζορτζ Χάμιλτον #δύο

Τζορτζ Χάμιλτον

1968 - 1976

Η Alana Stewart και ο George Hamilton είχαν διαζύγιο ...[δείτε ζευγάρι] Bernard Cornfeld #1

Bernard Cornfeld

Ο Bernard Cornfeld και η Alana Stewart είναι χωρισμένοι ...[δείτε ζευγάρι] #7

Ντέιβιντ Κιθ

1987

Ο David Keith και η Alana Stewart χρονολογούνται από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 1987.

Σχέση 2 μηνών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος55%Ηλικία1%Συμβατότητα 44% δείτε τη σχέση #6

Σταν Ντραγότι

1985 (Φήμη)

Ο Stan Dragoti φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με την Alana Stewart τον Ιούλιο του 1985.

Σχέση 2 μηνών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος40%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Ηλικία1%Συμβατότητα δεκαπέντε% δείτε τη σχέση #5

Ροντ Στιούαρτ

1978 - 1984

Ο Rod Stewart και η Alana Stewart παντρεύτηκαν για 4 χρόνια. Χρονολόγησαν για 1 χρόνο μετά τη συνάντησή τους το Φεβρουάριο του 1978 και παντρεύτηκαν στις 6 Απριλίου 1979. 4 χρόνια αργότερα χώρισαν στις 2 Φεβρουαρίου 1984

Σχέση 6 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος100%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος55%Ηλικία98%Συμβατότητα 68% Παιδιά 2 παιδιά δείτε τη σχέση #4

Ντέιβιντ Χέμινγκς

1973 (Φήμη)

Ο David Hemmings φημολογείται ότι έχει συνδεθεί με την Alana Stewart τον Απρίλιο του 1973.

Σχέση 1 μήνες ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος60%κινέζικο ζώδιο100%Υψος37%Ηλικία72%Συμβατότητα 67% δείτε τη σχέση #3

Steve McQueen

1971 (φήμη)

Η Alana Stewart φημολογείται ότι συνδέθηκε με τον Steve McQueen το 1971.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλος40%κινέζικο ζώδιοείκοσι%Υψος55%Ηλικία13%Συμβατότητα 32% δείτε τη σχέση #δύο

Τζορτζ Χάμιλτον

1968 - 1976

Η Alana Stewart και ο George Hamilton παντρεύτηκαν για 3 χρόνια. Χρονολόγησαν για 4 χρόνια μετά τη συνάντησή τους τον Οκτώβριο του 1968 και παντρεύτηκαν στις 29 Οκτωβρίου 1972. 3 χρόνια αργότερα χώρισαν στις 16 Οκτωβρίου 1976.

Σχέση 8 ετών ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλοςείκοσι%κινέζικο ζώδιο1%Υψος55%Ηλικία69%Συμβατότητα 36% Παιδιά 1 παιδί δείτε τη σχέση #1

Bernard Cornfeld

Ο Bernard Cornfeld και η Alana Stewart είχαν σχέση.

ΜετρούνΑποτέλεσμαΖωδιακός κύκλοςείκοσι%κινέζικο ζώδιο1%Ηλικία13%Συμβατότητα 9% δείτε τη σχέση

Σύγκριση συνεργατών

ΟνομαΗλικίαΖωδιακός κύκλοςΚατοχήΙθαγένεια
Αλάνα Στιούαρτ76 ΤαύροςΗθοποιός
Αμερικανός
Ντέιβιντ Κιθ67 ΤαύροςΗθοποιός
Αμερικανός
Σταν Ντραγότι85 ΖΥΓΟΣδιευθυντής
Αμερικανός
Ροντ Στιούαρτ76 ΑιγόκερωςΜουσικός
Βρετανοί
Ντέιβιντ Χέμινγκς62 ΣκορπιόςΗθοποιός
Βρετανοί
Steve McQueenπενήντα ΚριόςΗθοποιός
Αμερικανός
Τζορτζ Χάμιλτον81 ΛέωνΗθοποιός
Αμερικανός
Bernard Cornfeld67 ΛέωνΕπιχείρηση
Αμερικανός

Παιδιά

ΟνομαΓένοςΓεννημένοςΗλικίαΆλλος γονέας
ΆσλεϊΑρσενικός30 Σεπτεμβρίου 197446 ετών Τζορτζ Χάμιλτον
Αλάνα ΚίμπερλιΘηλυκός21 Αυγούστου 197941 ετών Ροντ Στιούαρτ
Σον ΡόντερικΑρσενικός1η Σεπτεμβρίου 198040 ετών Ροντ Στιούαρτ

Φωτογραφίες

Τζορτζ Χάμιλτον και Αλάνα Στιούαρτ Τζορτζ Χάμιλτον και Αλάνα Στιούαρτ Alana Stewart και Jade Jagger Ροντ Στιούαρτ με την Αλάνα Χάμιλτον και τον Έλτον Τζον Ροντ Στιούαρτ, Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ Αλάνα Στιούαρτ

Φιλμογραφία

ΤαινίαΕτοςΧαρακτήραςΤύπος
Σύρθηκε2018Sunny Singer (ως Alana Collins Stewart)Ταινία
Παραδόθηκε2011ΜέριλινΤαινία
DeVanity2011Claudia MullerΤηλεοπτική εκπομπή
Μεταξύ2005Η μητέρα της DianneΤαινία
Γυμνή ταινία2002Η σύζυγοςΤαινία
Camel Toe η ταινία2002ΦονιάςΤαινία μικρού μήκους
Σπατάλη στη Βαβυλώνα1999ΚρίνοςΤαινία
Μικρές Θυσίες1989Γυναίκα γείτοναΤηλεοπτική εκπομπή
Swing Shift1984Φράνκι ΠάρκερΤαινία
Πού είναι τα αγόρια '841984ΜάγκιΤαινία
Μεταμφίεση1983ΧριστίναΤηλεοπτική εκπομπή
The Fall Guyδεκαεννέα ογδόντα έναΜπάρμπαρα ΧάκετΤηλεοπτική εκπομπή
Ravagers1979Miriam (ως Alana Hamilton)Ταινία
Χάρτ προς Χάρτ1979Κλερ ΏστινΤηλεοπτική εκπομπή
μέδουσα1977Eleana (ως Alana Hamilton)Ταινία
Νησί Φαντασίας1977ΝίκηΤηλεοπτική εκπομπή
Το σκάφος αγάπης1977Μις Έντι, κα ΣτάνφιλντΤηλεοπτική εκπομπή
Η βιονική γυναίκα1976ΚάλανταΤηλεοπτική εκπομπή
Αστεία κυρία1975Κορίτσι με τον Nick (ως Alana Collins)Ταινία
Νοσηλευτές νυχτερινών κλήσεων1972Janis (ως Alana Collins)Ταινία
Έβλ Κίνελ1971Νοσοκόμα # 1 (ως Alana Collins-Hamilton)Ταινία
Δείτε περισσότερα Δείξε λιγότερο





Ενδιαφέροντα Άρθρα

Αποζημίωση Για Το Ζώδιο
Καλυπτόκλες C Διασημότητες

Μάθετε Τη Συμβατότητα Από Το Ζώδιο

Επιλογή Συντάκτη

Ντενίζ van van Rijswijk
Ντενίζ van van Rijswijk
28 Μαΐου 2021 ... Denise van Rijswijk ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες του Denise van Rijswijk, βιογραφία, λίστα φίλων Denise van Rijswijk 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Denise van Rijswijk. Denise van Rijswijk χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Denise van Rijswijk.
Camilla Luddington
Camilla Luddington
28 Μαΐου 2021 ... Νέα, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Camilla Luddington, βιογραφία, λίστα φίλων Camilla Luddington 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Camilla Luddington. Ιστορία χρονολόγησης Camilla Luddington, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Camilla Luddington.
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
Ο Jacob Young και ο Christen Steward Young
28 Μαΐου 2021 ... Jacob Young και Christen Steward Young φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Rick Forrester και Phoebe Forrester
Rick Forrester και Phoebe Forrester
28 Μαΐου 2021 ... Rick Forrester και Phoebe Forrester φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
Γιούλια Ζαγορογιτσένκο
28 Μαΐου 2021 ... Yulia Zagoruychenko ειδήσεις, κουτσομπολιά, φωτογραφίες της Yulia Zagoruychenko, βιογραφία, λίστα φίλων Yulia Zagoruychenko 2016. Ιστορικό σχέσεων. Λίστα σχέσεων Yulia Zagoruychenko. Yulia Zagoruychenko χρονολόγηση ιστορία, 2021, 2020, λίστα των σχέσεων Yulia Zagoruychenko.
Paul Hogan και Linda Kozlowski
Paul Hogan και Linda Kozlowski
28 Μαΐου 2021 ... Paul Hogan και Linda Kozlowski φωτογραφίες, νέα και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...
Michelle Phan και Dominique Capraro
Michelle Phan και Dominique Capraro
28 Μαΐου 2021 ... Michelle Phan και Dominique Capraro φωτογραφίες, ειδήσεις και κουτσομπολιά. Μάθετε περισσότερα για ...